Природне диво — гідролат
Акція від «Paramed»
У мережі аптек «Исток — Плюс» стартує акція
від виробника ТМ «VIVO»
При купівлі будь-якого пробіотика ТМ «VIVO» серії Вівокапс </strong >
в подарунок отримуєте упаковку закваски ТМ «VIVO» «Йогурт Віво»
Період проведення Акції
з 01.03.2018г по 31.05.2018г *
* Акція діє тільки на вказаний період і асортимент
і до закінчення запасу акційних упаковок </p > & Nbsp;
ПРИГОТУЙТЕ ДОМА **
СПРАВЖНІЙ
Йогурт
З заквасками VIVO приготувати вдома корисний і натуральний йогурт дуже просто. Тільки молоко і корисні бактерії. Ніяких добавок.
Як приготувати йогурт і інші кисломолочні продукти в каструлі?
Цей спосіб підходить для приготування всіх заквасок VIVO крім Кефіра.
Весь посуд, яка буде контактувати з молоком, повинна бути чистою.
Її слід ошпарити окропом.
Для приготування вам знадобиться:
Закваска (1 флаконом можна сквасіть від 1 до 3 літрів молока)
Молоко (коров’яче, козяче, мигдальне або соєве)
Звичайна каструля і великий рушник або ковдру . Якщо є йогуртниця або мультиварка з режимом «йогурт» їх можна застосувати для приготування.
1 Підготуйте молоко.
Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко — перед застосуванням його слід прокип’ятити. Ультрапастеризоване молоко не потребує кип’ятіння. Доведіть температуру молока до +37 .. + 40 ° С. Молоко повинно бути тепліше температури тіла але не гаряче. Можна використовувати харчової термометр для контролю температури.
2 Внесіть закваску.
Переконайтеся що молоко не гаряче (не більше +42 ° С). Наповніть флакон з закваскою молоком приблизно на половину, закрийте його ковпачком, збовтайте до повного розчинення закваски. Влийте розчинену закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3 Залиште для сквашування.
Ви можете перелити суміш в посуд для квашення (банку, контейнер …) або сквашувати безпосередньо в каструлі. Ретельно загорніть ємність з сумішшю в великий рушник або ковдру, щоб зберегти тепло. Залиште суміш сквашуватися в теплому місці без потоків холодного повітря. Час сквашування 6-8 годин або на всю ніч. Соєва і мигдальне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
4 Перевірте готовність.
Після закінчення часу сквашування переконайтеся що продукт став густим. Якщо немає — дозвольте продовжити ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання.
Готовий продукт слід охолодити в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу ж після охолодження. Термін зберігання готового йогурту — до 5 діб. При бажанні ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці або цукор безпосередньо перед вживанням. Смачного!
ВИБІР МОЛОКА!
Від якості молока безпосередньо залежить смак і консистенція готового продукту. Рекомендуємо використовувати тільки якісне молоко, дотримуючись наших рекомендацій.
Яке молоко вибрати
ГАРАНТІЯ ЯКОСТІ VIVO
Якщо у вас щось не вийшло — не турбуйтеся. Програма гарантії VIVO компенсує вам 2-кратно вартість використаного молока і закваски. А фахівці ТМ VIVO допоможуть розібратися в причинах невдачі і зроблять все можливе, що б наступного разу у вас вийшов чудовий продукт.
За програмою гарантії VIVO звертайтеся: тел .: 0 (800) 216 216
Будьте здорові! А ми завжди раді Вам допомогти!
** Інформація надана https://www.zakvaski.com/instruction.html