
Мурашина кислота

Камфора
Оливкова олія
Країна виробник: Великобританія
Фасування: 15кг, 900г
Готов до відправки
Характеристика:
Оливкова олія — має колір від буро-жовтого до зеленувато-жовтого і присмак легкої гіркуватості. Температура плавлення 7 +10 ° C, в залежності від походження масла. Оливкова олія багата вітамінами А, Е, D, B, які сприяють зміцненню кісткової тканини, м’язів і стінок кишечника, борються з токсинами і перешкоджають процесам старіння.
Застосування у фармацевтичній галузі:
Сучасна медицина використовує оливкова олія — як обволікаючий, пом’якшувальний, жовчогінну і м’яке проносне. Масло оливи є одним з найдієвіших способів профілактики шлунково-кишкових захворювань. Крім того, його використовують як розчинник деяких лікарських речовин, призначених для ін’єкцій. Масло використовують зовнішньо як основу для мазей, пластирів. масло-основу, базове масло)
Застосування в інших галузях:
Оливкова олія застосовують в кулінарії, косметології, дієтології. У народній медицині при опіках оливкова олія використовують в якості основи для різних засобів.